Wat zijn de beste clubs op Ibiza?

Ibiza heeft de beste clubs op aarde. Hieronder onze top tien Ibiza clubs!

Hï Ibiza

Hi Ibiza is een wereldberoemde clubbestemming in het hart van het eiland. Met zijn hypermoderne geluidssysteem en meeslepende verlichting biedt de club een verbluffende audiovisuele ervaring voor feestgangers. Hi Ibiza staat bekend om zijn grote namen in de elektronische dansmuziek en biedt het hele zomerseizoen lang verschillende evenementen. Het strakke decor en de stijlvolle sfeer van de club maken het een topbestemming voor muziekliefhebbers en clubbers.

<< BESTEL TICKETS >>

Ushuaïa Ibiza Beach Hotel

Ushuaïa is een legendarische openluchtclub die bekend staat om zijn ongelooflijke sfeer en evenementen van wereldklasse. Met een prachtige setting bij het zwembad en een indrukwekkende line-up van residente en gast-dj’s is Ushuaïa een must-visit bestemming voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke clubbing ervaring. Door de jaren heen heeft de club een aantal van de grootste namen in de muziek gehost, waaronder David Guetta, Calvin Harris en Martin Garrix. Mis de kans niet om te feesten in een van de meest iconische clubs van het eiland.

<< BESTEL TICKETS >>

Eden Ibiza

Eden Ibiza is een belangrijke clubbestemming op het eiland, bekend om zijn ruime dansvloer, indrukwekkende lichtinstallatie en evenementen van wereldklasse. De club heeft een aantal van de grootste namen in de elektronische dansmuziek gehost, waardoor het een must-visit bestemming is voor muziekliefhebbers. Het stijlvolle decor en de meeslepende sfeer maken van Eden een onvergetelijke ervaring voor feestgangers. Of je nu een doorgewinterde clubber bent of een eerste bezoeker van Ibiza, Eden is een topplek voor een avondje uit.

<< BESTEL TICKETS >>

Es Paradis Ibiza

Es Paradis is een prachtige club in het hart van San Antonio, Ibiza. De iconische club staat bekend om zijn opvallende witte decor, luxueuze uitstraling en openluchtstijl. Met zijn unieke water- en lasershow is het de perfecte plek voor een wild en onvergetelijk avondje uit. Es Paradis biedt onderdak aan enkele van de beste evenementen op het eiland, met top-DJ’s en artiesten uit de hele wereld. Het is een must-visit bestemming voor iedereen die op zoek is naar een unieke feestervaring op Ibiza.

<< BESTEL TICKETS >>

Amnesia Ibiza

Amnesia Ibiza is een legendarische nachtclub die bekend staat om zijn wilde feesten en wereldberoemde dj’s. De club ligt in San Rafael en beschikt over een enorme dansvloer, een indrukwekkend geluidssysteem en ultramoderne verlichting die een onvergetelijke sfeer creëren. Amnesia heeft een aantal van de grootste namen in de elektronische dansmuziek gehost en biedt een scala aan evenementen gedurende het zomerseizoen. Of u nu een doorgewinterde clubber bent of een eerste bezoeker van het eiland, Amnesia is een niet te missen bestemming voor elke feestganger op Ibiza.

<< BESTEL TICKETS >>

Heart Ibiza

Heart Ibiza is een unieke club die muziek, kunst en gastronomie combineert tot een onvergetelijke ervaring. De club ligt in Ibiza-stad en beschikt over een geavanceerd geluidssysteem en verbluffende visuals, samen met een menu dat is samengesteld door gerenommeerde chef-koks met een Michelin-ster. Heart Ibiza organiseert een verscheidenheid aan evenementen, van live muziek tot DJ sets, waardoor het een must-visit bestemming is voor zowel muziek- als kunstliefhebbers. Met zijn innovatieve benadering van clubbing biedt Heart Ibiza een unieke en onvergetelijke ervaring op het eiland.

<< BESTEL TICKETS >>

Pacha Ibiza

Pacha Ibiza is een legendarische clubbestemming die al sinds de jaren 1970 de toon zet in het nachtleven van Ibiza. Met zijn iconische kersenlogo en glamoureuze decor biedt de club een unieke en luxueuze feestervaring. Pacha Ibiza biedt onderdak aan enkele van de grootste namen in de elektronische dansmuziek en heeft meerdere zalen voor verschillende muzieksmaken. Met zijn beroemde VIP-ruimte en stijlvolle sfeer is Pacha Ibiza een must-visit bestemming voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijk avondje uit op het eiland.

<< BESTEL TICKETS >>

Privilege Ibiza

Privilege Ibiza is de grootste club ter wereld, met een indrukwekkende capaciteit van 10.000 feestgangers. De club ligt in San Rafael en beschikt over meerdere dansvloeren, VIP-ruimtes en verbluffende visuals die een unieke en onvergetelijke feestsfeer creëren. Privilege Ibiza biedt onderdak aan enkele van de grootste namen in de elektronische dansmuziek en biedt gedurende het hele zomerseizoen verschillende evenementen. Met zijn indrukwekkende omvang en nachtleven van wereldklasse is Privilege Ibiza een must-visit bestemming voor iedereen die op zoek is naar een wilde en onvergetelijke nacht op het eiland.

<< BESTEL TICKETS >>

Destino Ibiza

Destino Ibiza is een luxe resort en club gelegen in Talamanca Bay, met een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee. Met een focus op zwembadfeesten is de club een populaire bestemming voor wie op zoek is naar een meer chique en verfijnde uitgaanservaring. Beroemde dj’s als Carl Cox, Luciano en Sven Vath hebben de decks van Destino opgeluisterd en trekken een publiek van internationale jetsetters en VIP’s aan. Of u nu overdag aan het zwembad ligt of ‘s nachts onder de sterren danst, Destino Ibiza belooft een geraffineerde en onvergetelijke clubervaring.

<< BESTEL TICKETS >>

DC-10 Ibiza

DC-10 is een legendarische ondergrondse club op Ibiza die een must-visit bestemming is geworden voor techno liefhebbers. Het gestripte decor en de rauwe sfeer zorgen voor een authentieke feestervaring die een trouwe aanhang heeft aangetrokken. Het indrukwekkende geluidssysteem van de club en de ultramoderne verlichting creëren een meeslepende omgeving die de muziek versterkt en zorgt voor een onvergetelijke nacht. DC-10’s reputatie als een no-frills locatie met muziek van topkwaliteit heeft zijn plaats in de Ibiza clubscene verstevigd.

<< BESTEL TICKETS >>

Ibiza heeft meer clubs maar de top 10 moet je zeker bezoeken!

Amnesia, Pacha, Ushuaïa Ibiza Beach Hotel, Privilege, Hï Ibiza, DC-10, Eden Ibiza, Sankeys Ibiza, Heart Ibiza, Es Paradis, Destino Ibiza, Octan Ibiza, Bora Bora Ibiza, Ibiza Rocks Hotel, Cova Santa, Swag Ibiza, Lío Ibiza, Benimussa Park, Ocean Beach Ibiza, Tox Ibiza, Km5 Ibiza, Tantra Ibiza, Ibiza Underground, Hi Beach Club, Nassau Beach Club, Blue Marlin Ibiza, Ibiza Rocks Bar, Café Mambo, Sunset Ashram, Savannah Ibiza, Nikki Beach Ibiza, Villa Mercedes, El Patio Ibiza, Lío Cabaret, Malanga Café, Pikes Ibiza, Ibiza Underground, HEART Ibiza, Rio Ibiza, Kumharas Ibiza, , Underground Ibiza, Ibiza Rocks House at Pikes, Booom Ibiza, Garage 442, ibizaclubs tickets